Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Dom Wczasowy Rusałka, pobyty z domowym wyżywieniem (śniadanie i obiadokolacja)

Adres obiektu Małe Żywczańskie 5a, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 4.8
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-3 z 3

 
 

Zakochana w tatrach i Rusałce Monika z Wrocławia
Dodano: 2016-05-04
Pobyt od: 2015-10-08 do 2015-10-12 IP: xx.7.248.118
 
 
    

Gdyby można było 6 - to byłyby same trafienia! Polecam z całego serca - każdy wyjazd do Zakopanego - to nocleg w Rusałce. Przemili właściciele, domowa atmosfera,pyszne jedzenie, zawsze chętnie służą pomocą w planowaniu wypadów w góry.Martwi mnie tylko, że coraz szybciej trzeba rezerwować noclegi:(


 
 

Sandra Sobik
Dodano: 2016-01-11
Pobyt od: 2015-12-27 do 2016-01-03 IP: xx.65.115.232
 
 
    

Byłam w Rusałce z chłopakiem przez 8 dni, i było super!, jedzenia dużo i przepyszne, czysto, miła atmosfera, właściciele pomocni ! polecam


 
 

Ula i Staszek
Dodano: 2012-10-14
Pobyt od: 2012-07-20 do 2012-07-28
 
 
    

Byliśmy w Rusałce w lipcu i z pewnością będziemy tam jeszcze wiele razy wracać. Urocze miejsce, piękne widoki, dobra lokalizacja, ciepła atmosfera, miła obsługa i wyśmienita kuchnia. Już tęsknimy!!! Pozdrawiamy właścicieli:))


Opinie 1-3 z 3

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie