Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Dom Wczasowy Rusałka, pobyty z domowym wyżywieniem (śniadanie i obiadokolacja)

Adres obiektu Małe Żywczańskie 5a, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 4.8
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 25

 
 

Zakochana w tatrach i Rusałce Monika z Wrocławia
Dodano: 2016-05-04
Pobyt od: 2015-10-08 do 2015-10-12 IP: xx.7.248.118
 
 
    

Gdyby można było 6 - to byłyby same trafienia! Polecam z całego serca - każdy wyjazd do Zakopanego - to nocleg w Rusałce. Przemili właściciele, domowa atmosfera,pyszne jedzenie, zawsze chętnie służą pomocą w planowaniu wypadów w góry.Martwi mnie tylko, że coraz szybciej trzeba rezerwować noclegi:(


 
 

Sandra Sobik
Dodano: 2016-01-11
Pobyt od: 2015-12-27 do 2016-01-03 IP: xx.65.115.232
 
 
    

Byłam w Rusałce z chłopakiem przez 8 dni, i było super!, jedzenia dużo i przepyszne, czysto, miła atmosfera, właściciele pomocni ! polecam


 
 

Waldek
Dodano: 2015-07-01
Pobyt od: 2015-06-20 do 2015-06-27
 
 
    

Kolejny wspaniały urlop w Rusałce. Dobre usytuowanie- blisko do centrum jak i na szlaki. A jedzonko ummm...- "jak u mamy". Szczerze polecam!


 
 

Kazik i Asia
Dodano: 2014-08-07
Pobyt od: 2013-07-01 do 2014-07-04
 
 
   

Wspaniale miejsce na wakacje. Wlasciciele super ludzie, uczynni i mili. Jedzenie pyszne. Kuchareczki przemile. Czysciutko i schludnie. Pokoje i lazienki bardzo wygodne . Super Serdecznie polecamy wszystkim.


 
 

ryszard
Dodano: 2013-08-10
Pobyt od: 2013-08-03 do 2013-08-11 IP: xx.27.149.122
 
 
 

Od 7 lat, każdego roku, w lipcu bądź sierpniu odpoczywamy w Rusałce. Z pobytów zawsze jesteśmy zadowoleni, a powodów jest nieskończenie wiele. Właściciele bardzo sympatyczni i uczynni, miłe Panie gotują same pyszności a pokoje utrzymują w stanie idealnym. Pensjonat bardzo zadbany, czyściutko, cieplutko, jak w domu rodzinnym, standard wyposażenia bez zarzutu. Miejsce urocze, blisko centrum a jednocześnie wyciszone z dala od zgiełku. Zawsze wspaniała, wprost rodzinna atmosfera, która stwarza idealne warunki dla wypoczynku. Dziękujemy, kłaniają się nisko Tychy, Barbara, Ryszard i Tofik. I oczywiście przyjedziemy tu znów :)))


 
 

Ula i Staszek
Dodano: 2012-10-14
Pobyt od: 2012-07-20 do 2012-07-28
 
 
    

Byliśmy w Rusałce w lipcu i z pewnością będziemy tam jeszcze wiele razy wracać. Urocze miejsce, piękne widoki, dobra lokalizacja, ciepła atmosfera, miła obsługa i wyśmienita kuchnia. Już tęsknimy!!! Pozdrawiamy właścicieli:))


 
Marzena Sebastian
Dodano: 2012-05-20
Pobyt od: 2012-05-18 do 2012-05-20
 

Dzisiaj wróciliśmy z Zakopanego i z czystym sercem możemy polecić pensjonat Rusałkę. Pokój przytulny, czyściutki, a jedzenie przepyszne. Gospodarze bardzo przyjaźni i pomocni.Na pewno wrócimy....Pozdrawiamy Marzena i Sebastian


 
MICHAŁ K.
Dodano: 2012-03-11
Pobyt od: 2012-03-09 do 2012-03-11
 

WŁAŚNIE WRÓCILIŚMY Z RUSAŁKI,JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI I WYPOCZĘCI.JEDZENIE PYSZNE,NAPEWNO TAM WRÓCIMY W LECIE.POLECAMY KAŻDEMU KTO SIĘ WYBIERA DO ZAKOPANEGO POZDRAWIAMY


 
Sławek G
Dodano: 2011-11-14
Pobyt od: 2011-11-12 do 2011-11-13
 

Byliśmy w weekend w Rusałce i powiem szczerze jestem bardzo mile zaskoczony. Pokoje super, czysto. Właściciele naprawdę przyjacielskie podejście do gości jak i samego personelu. Nie wspomnę już o kuchni i wspaniałym jedzeniu. Z pewnością będę tam wracał i tylko tam ale już z całą rodziną. Pozdrawiam właścicieli.


 
Lukasz i Kasia
Dodano: 2011-11-13
Pobyt od: 2011-11-09 do 2011-11-13
 

Swietny pensjonat z przepysznym jedzeniem.Pokoje super,widoczek z balkonu na Giewont-bezcenny:)...Polecamy z czystym sumieniem i na pewno tam wrocimy


Opinie 1-10 z 25

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie